Forretter/Starters
1. Wonton suppe 54,-
Wonton pasta fylt med kongereker, gressløk og pepper.
I mild kraft med koriander, gressløk, kowchoi, bønnespirer og stekt sjalottløk.
Wonton soup, filled with prawns, chives and pepper.
Served with coriander, kowchoi, bean sprouts and fried onion.
2. Tom Yum Goong 54,-
Et populært thailandsk syrlig suppe med kongereker og aromasopp, med særpreget smak
av galanga rot, lime blader, sitrongress, koriander rot og thailandske krydder.
Acidic thai soup with king prawns and mushroom, with a distinct taste of galanga root, lime,
lemon grass and thai spices.
3. Gyllende friterte vårruller 54,-
Pasta rullet med kylling, gulrot, glassnudler, løk og svart sopp.
Serveres med hjemmelaget fiskesaus.
Fried springrolls with chicken, carrot, glassnoodles, onion and mushroom.
Served with homemade fishsauce.
4. Friske vårruller 54,-
2 tradisjonelle vietnamesisk vårruller, rispapir rullet med risnudler, kongereker, kylling,
omelett, salat, agurk, bønnespirer, kowchoi og basilikum.
Serveres med hjemmelaget hoisinsaus med peanøtter.
Soft springrolls made of ricepaper with scampi, noodles, chicken, egg and salad.
Served with homemade hoisin sauce with peanuts.
5. Kongereker vårrull 54,-
Kongereker rullet i fritert pasta. Serveres med rekechips og søt chilisaus.
King prawns rolls served with prawn crackers and sweet chilli sauce.
6. Crispy duck 329,-
Sprøstekt soyabraisert and med aromatiske krydder.
Serveres med pannekaker, salat og hjemmelaget hoisinsaus. ½ and til 3-4 personer.
Fried duck with aromatic spices. Served with pancakes, salad and hoisinsauce.
½ duck for 3-4 people.
Hovedretter/Main courses
Kjøttretter/Meat dishes
20. Kylling xaté 139,-
Kyllingfilet woket med paprika, asparges, squash, løk og cashewnøtter i søtlig xatésaus.
Chicken with vegetables and cashewnuts in a sweet xatésauce.
21. Kylling med basilikumblader 139,-
Kyllingfilet woket med aromasopp, squash, løk, asparges og basilikumblader i kokossaus.
Chicken with vegetables and basil leaves in coconutmilksauce.
22. Gai phad ma-muang 139,-
En populær thailandsk kyllingrett med paprika, løk, squash, gulrot, brekkbønner og cashewnøtter,
i soya og østerssaus.
A popular thai dish with chicken, vegetables and cashewnuts in soy and oystersauce.
23. Phad peah prikgeang 159,-
Lammefilet med paprika, brekkbønner, bambus og basilikum blader i rødkarrisaus.
Lamb filet with vegetables and basil leaves in a red curry sauce.
24. Okseindrefilet xaté 189,-
Mørnet okseindrefilet med paprika, asparges, sukkererter, squash og løk i søtlig xatésaus.
Beef tenderloin with vegetables in a sweet xatésauce.
25. Livu’s Spesial 199,-
Mørnet okseindrefilet med konge østerssopp, ingefær, hvitløk og assorterte grønnsaker,
i italiensk tomatpasté saus kombinert med Østens krydder.
Beef tenderloin with assorted vegetables, served with Italian tomatopasté
combined with oriental spices.
26. Grillet entrecôte 169,-
Mørnet og marinert entrecôte med woket løk og assorterte ”grønne” grønnsaker,
i Østens peppersaus, laget av soya og østerssaus kombinert med hvitløk, koriander og svartpepper.
Entrecote with vegetables, in the East peppersauce, made of soy and oystersauce.
27. Crispy duck 329,-
Sprøstekt soyabraisert and med aromatiske krydder. Serveres med pannekaker,
salat og hjemmelaget hoisinsaus. ½ and til 2 personer.
Fried duck with aromatic spices. Served with pancakes, salad and hoisinsauce.
½ duck for 2 people.
Sjømat/Seafood
28. Sjømat Spesial 199,-
Kongekrabbe, steinbit, kamskjell, kongereker og grønnskjell.
Serveres med asparges, babymais, ingefær, hvitløk og assorterte grønnsaker, i tomatisert saus
med Østens krydder.
King crab, catfish, scallops, scampi and greenshell, served with assorted vegetables
in a tomato sauce with oriental spices.
29. Lobster plate 225,-
Halv, fersk hummer, steinbit, kamskjell, kongereker og grønnskjell.
Serveres med asparges, babymais, ingefær, hvitløk og assorterte sopp i tomatisert saus
med Østens krydder.
Half, fresh lobster, catfish, scallops, prawns and greenshell, served with assorted vegetables
in a tomato sauce with oriental spices.
30. Stekt steinbitfilet 165,-
Med gressløk og assorterte ”grønne” grønnsaker, i hjemmelaget fiskesaus
kombinert med hakket tomater.
Fried catfish with chives and assorted vegetables, in a homemade fishsauce
combined with chopped tomato.
Vegetar/Vegetarian
40. Grønnsak chopsuey 109,-
Kjøkkensjefens utvalgte grønnsaker. Serveres i en mild saus.
Chef selected vegetables served in mild sauce.
Barneretter/Kids dishes
41. Friterte vårruller med ris 65,-
Fried springrolls with rice.
42. Stekt ris med kylling og grønnsaker 79,-
Fried rice with chicken and vegetables.
Ekstra tilbehør/Extras
45. Cashewnøtter 29,-
Cashewnuts
46. Rekechips 29,-
Prawn crackers
47. Stektris med egg 39,-
Fried rice with egg
48. Nudler 34,-
Noodles
Dessert
50. Fritert banan med vaniljeis 54,-
eller
51. Fritert ananas med vaniljeis 54,-
En klassisk kinesisk dessert, banan eller ananas innbakt i husets deig oppskrift
og gylden fritert, med vaniljeis og karamell saus.
A classic chinese dessert, banan or pineapple encased in the casing dough recipe
and golden fried, with vanilla icecream and caramel sauce.
52. Mango og jordbær sorbét 54,-
Mango and raspberry sorbét
53. Mango pudding 54,-
Mango pudding
Drikke/Drinks
Mineralvann / Mineralwater 32,-
Soda sitron / Lemon soda 32,-
Kaffe / Coffe 24,-
Te / Tea 24,-
Te kanne / Tea can 39,-
For vin og annet drikke eget kart.
Last ned denne menyen
|